استفاده زیاد توت فرنگی ممکن است باعث ایجاد کهیر شود.
افراط در خوردن توت فرنگی ممکن است ایجاد تب کند.
این میوه نیز مانند بسیاری از مواد غذایی آلرژی زا، در افراد حساس، ایجاد آلرژی می کند و از علایم آن می توان به اگزما، دانه های قرمز روی پوست، سردرد، آبریزش بینی، ریزش اشک، سرگیجه و حتی اختلالات گوارشی (مانند استفراغ) اشاره کرد که در این موارد توصیه می شود بی هیچ شکی این میوه مصرف نشود، به خصوص در کودکان زیر یک سال.
همچنین در افراد مبتلا به ناراحتی های پوستی، ممکن است مشکل پوستی شان را تشدید کند.
توت فرنگی به علت داشتن اسید سالسیلیک، در بعضی اشخاص، کبد و مثانه را تحریک کرده و جوش هایی شبیه کهیر ایجاد می کند. از این رو، افراد باید به واکنشهای بدنشان بعد از مصرف این میوه دقت کنند.
کسانی که معدهای حساس دارند، یا مبتلا به بیماری آسم هستند، بهتر است از خوردن توتفرنگی پرهیز کنند، زیرا ممکن است بیماری شان را تشدید کند.
توت فرنگی یکی از میوه هایی است که مقادیر زیادی سم و آفت کش برروی آن استفاده می شود. برای اطمینان از سالم بودن میوه ای که میخورید از انواع ارگانیک آن استفاده نمایید. اگر قادر به خرید محصولات ارگانیک نیستید، مصرف توت فرنگی را ترک نکنید چراکه هنوز هم خاصیتی بسیار بیشتر از خطراتش در پی دارد.
بتابلاکر ها، داروهایی هستند که برای افراد مبتلا به بیماری های قلبی عموما تجویز شده و باعث بالا رفتن سطح پتاسیم خون می شوند. میوه ها و خوراکی های حاوی پتاسیم زیاد میبایست به اندازه و مناسب مصرف شوند. مصرف مقادیر بالای پتاسیم می تواند برای افرادیکه کلیه شان بخوبی عمل نمی کند، مضر باشد.